Rol: Stagiaire Media en Communicatie

Startdatum: Januari (eerdere startdatum in overleg)

Contract: Fulltime (40 uur)

Locatie: Oisterwijk, Leestenfabriek

AffiMedia BV is per direct op zoek naar een commerciële en daadkrachtige stagiair(e) voor januari. Volg je op dit moment een Commerciële HBO-studie in de richting media, communicatie en marketing en ben je op zoek naar een leuke stage (meewerk- en onderzoeksstage) in de wereld van Online Marketing? Dan heeft AffiMedia de stageplek voor jou! 

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in contact te staan met onze klanten en service biedt door middel van het ontwerpen en opzetten van email campagnes. Daarnaast bieden we jou de uitdagende kans, tijd en middelen om ons online merk uit te breiden en meer partners aan te trekken als schoolopdracht in de vorm van een marketingplan. Belangrijk; we zijn op zoek naar een volwassen teamspeler die goed is in de Engelse taal en niet op zijn/haar mondje is gevallen. 

Binnen onze organisatie is naast het harde werken ook ruimte voor humor. Verder hebben wij een platte organisatiestructuur waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een stageplek vanuit ons kantoor te Oisterwijk op een unieke locatie 5 minuten verwijdert van Oisterwijk station, in een bier brouwerij! Sluit je je bij ons aan dan hoef je niet bang te zijn om de vrijdagmiddagborrel te missen, je hoeft ten slotte alleen de deur uit te lopen! 

Ben/ken jij de persoon wie we zoeken? Neem dan contact op met stan@affimedia.nl