Rol: Stagiaire Informatica, ICT, Data/Software

Startdatum: Januari (eerdere startdatum in overleg)

Contract: Fulltime (40 uur)

Locatie: Oisterwijk, Leestenfabriek

AffiMedia BV is per direct op zoek naar een commerciële en daadkrachtige stagiair(e) voor januari. Volg je op dit moment een HBO-studie in de richting informatica, computing, techniek of data/softwarebeheer en ben je op zoek naar een leuke stage (meewerk- en onderzoeksstage) in de wereld van Online Marketing? Dan heeft AffiMedia de stageplek voor jou!

We zijn op zoek naar iemand die niet bang is voor nummers en de digitale wereld op gebied van ICT, data en software met een probleemoplossende instelling. Wij bieden jou de kans om onderzoek te doen naar, en het implementeren van manieren om ons Affiliate netwerk en data te beschermen, bedrijfsoperaties te automatiseren en ons helpen slimmer en efficiënter te werken met nieuwe software.

Binnen onze organisatie is naast het harde werken ook ruimte voor humor. Verder hebben wij een platte organisatiestructuur waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een stageplek vanuit ons kantoor te Oisterwijk op een unieke locatie 5 minuten verwijdert van Oisterwijk station, in een bier brouwerij! Sluit je je bij ons aan dan hoef je niet bang te zijn om de vrijdagmiddagborrel te missen, je hoeft ten slotte alleen de deur uit te lopen! 

Ben/ken jij de persoon wie we zoeken? Neem dan contact op met stan@affimedia.nl