Rol: Stagiaire Grafische Vormgever/Design

Startdatum: Januari (eerdere startdatum in overleg)

Contract: Fulltime (40 uur)

Locatie: Oisterwijk, Leestenfabriek

AffiMedia BV is per direct op zoek naar een commerciële en daadkrachtige stagiair(e) voor januari. Volg je op dit moment een HBO-studie in de richting grafische vormgeving en design en ben je op zoek naar een leuke stage (meewerk- en onderzoeksstage) in de wereld van Online Marketing? Dan heeft AffiMedia de stageplek voor jou!

We zijn op zoek naar een creatieve geest met een commercieel oog voor detail en kwaliteit om campagnes voor onze uiteenlopende adverteerders te ontwerpen. Wij bieden jou de kans om ervaring op te doen in het ontwerpen van nieuwe landings paginas en prelander paginas voor onze email en sms campagnes met als doel de aandacht te trekken van onze lezers en converteren naar klanten.

Binnen onze organisatie is naast het harde werken ook ruimte voor humor. Verder hebben wij een platte organisatiestructuur waarbij iedereen een steentje bijdraagt aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een stageplek vanuit ons kantoor te Oisterwijk op een unieke locatie 5 minuten verwijdert van Oisterwijk station, in een bier brouwerij! Sluit je je bij ons aan dan hoef je niet bang te zijn om de vrijdagmiddagborrel te missen, je hoeft ten slotte alleen de deur uit te lopen! 

Ben/ken jij de persoon wie we zoeken? Neem dan contact op met stan@affimedia.nl